Jeugdkamp 2021.

Jeugdkamp 3,4 en 5 september ’21
 
Dit jaar kon er weer een volledig jeugdkamp georganiseerd worden, daar er vorig jaar wegens de Covid-19 pandemie maar een 1-dagsactiviteit op de planning stond, kon er zoals gezegd dit jaar wel een volledig weekend gepland worden. De weergoden waren de kamp-gangers gunstig gezind het gehele weekend, dit kwam het plezier en alle activiteiten alleen maar ten goede.
Al sinds jaar en dag wordt er een jeugdkamp georganiseerd in de regio, het eerste jeugdkamp was in 1991, wij als Wilhelmina nemen hieraan deel sinds 1993. Ondanks een lange periode van geen activiteiten, gingen er vanuit Ospel toch een 4-tal jeugdleden mee (Luuk Hendriks, Dwayne van Cranenbroek, Jarno Heijkers en Kim Koolen), daarnaast kan Ospel al enkele jaren bouwen op een het leidersteam, bestaande uit Anton Hermans, Martijn Geuns, Miriam van de Loo, Elfrie van Lierop, Sjoerd Heijnen, Tim Vaes, Chantal Hekers en Luc van de Loo. Naast Ospel gaan ook diverse jeugdleden en leiders van onze overige verenigingen in onze regio mee op jeugdkamp. Dit jaar waren de verenigingen uit Hunsel, Stramproy, Budel, Tungelroy en Reuver eveneens vertegenwoordigd. Er wordt ieder jaar getracht een nieuwe locatie te bezoeken, voor deze editie was het oog gevallen op “De Spar” te Haelen.
Voor het weekend dient iedere vereniging een dagdeel op zich te nemen om deze verder qua activiteiten in te vullen. Natuurlijk is er tussendoor nog genoeg mogelijkheid voor de jeugd, en ook de leiding, om voor zichzelf in te vullen, waarbij op zaterdagnamiddag met vette letters in de planning de ontgroening staat gereserveerd. Ook dit jaar moesten hier diverse nieuwe jeugdleiders, maar ook enkele herintreders zoals zij genoemd werden aan de ontgroening geloven.
Na 2 super verlopen dagen, staat de zondagochtend eerst in het teken van het opruimen om vervolgens de ene na de andere schietactiviteit op te volgen. Om vervolgens aan het einde van de middag voor de groepsfoto’s, de prijsuitreiking en het uitreiken van de jaarlijkse aandenkens te beginnen.
Al met al weer een hele mooie editie, op naar 2022 en wel op 2-3-4 september te Tungelroy

Voor de foto's zie Galerij.