Reunie..

Zaterdag 24 november, een avond welke reeds enkele malen in de agenda's genoteerd stond, maar nog geen doorgang had gevonden. Nu was het deze avond eindelijk zover. De eerste H.B.S. Wilhelmina reünie. Een select groepje leden had met enig zoekwerk de oud ledenlijst zo goed en kwaad mogelijk getracht op te schonen en bij te werken, waardoor er deze avond een ruime 70 (oud) leden onze accommodatie bezochten. Een gezellige avond volgde, waarbij de generatiegenoten eerst samen optrokken om vervolgens gedurende de avond ook bij de oud leden van weleer en de leden van nu een babbeltje te maken. Rode draad natuurlijk het handboogschieten, waarbij ook uiteindelijk de nodige pijlen geschoten werden en hier en daar nog een oude vete werd uitgevochten.

Al met al mag er gesteld worden dat de reünie geslaagd was en dat deze gerust voor herhaling vatbaar is.
(foto's zie galerij)

Groeten Luc